magnusn.blogg.se

GLÄDJANDE BESKED

Kategori: Allmänt

22:e jun, dag 115 EB. Till sist kom beskedet från röntgen. De ringde sent i torsdags någon timme efter att jag hade ondgjort mig över väntan här i bloggen. Det var syster Claes som ringde, vilket var tack vare att jag ringt tidigare i veckan. Han sa att systrar får bara lov att ringa till patienter då resultatet är positivt. Det var en bra öppning på samtalet. Det fanns inga indikationer på något malignt i PET/CT röntgen, vilket känns väldigt bra för då vet jag att hela kroppen är kollad. Utöver PET/CT röntgen gjorde de en extra skiktröntgen över huvud och hals. Samma där såklart. Konstaterade att primär tumören (bakom näsan) har gått tillbaka helt och hållet, även metastaserna på halsen var försvunna. Det var ett gott besked att få innan vi började fira midsommar. Oavsett hur mycket man försöker tänka bort att man väntar ligger alltid en oro i botten för resultatet. Nu har jag tagit ett steg till behandlingen känns det som. Fick också tid för nästa kontroll det blir den 23:e aug och då blir det läkarbesök med visuell kontroll. Antar också att jag får lite mer information om den fortsatta kontrollplanen. Om jag förstått det rätt kommer de inte släppa kontrollerna förrän efter 5 år då man blir juridiskt friskförklarad. Nu ska jag fortsätta bygga upp kroppen och hoppas att mina återstående biverkningar går tillbaka.

Kommentarer

  • Linda Herlog säger:

    Stort STORT grattis och vilka fantastiska rader att läsa! Din positiva energi och tankar gav såklart resultat och hårt kämpande också såklart :)

    2013-06-22 | 20:24:06
  • Yngveson`s i stan säger:

    -Så fantastiskt glädjande att läsa dessa positiva rader!
    Massor av kramar till dej och familjen, njut av varje dag, var rädda om varandra och ha ett härligt liv!


    2013-06-23 | 12:48:38
  • Johan "Lappen" Törnqvist säger:

    Mycket trevligt för dig o familjen, och även för oss, att alla provsvar var bra. Funderar ändå om inte hjärnan blivit lite rubbad när du tänkt spela 4 golfrundor på samma helg. Men som man säger, golf är ingen sport. Det är en sjukdom!!! Vi hörs:-)

    2013-06-23 | 23:20:40
  • Laila Svensson säger:

    Vilken glädje och lycka över dessa så vktiga besked! Stort grattis från oss och en trevlig och glad födelsedag! Vi önkar er alla mycke sol och en jättegod tårta!







    2013-06-24 | 00:23:54
  • Martina säger:

    Vad skööööönt! Så bra jobbat med all din positiv energi! Grattis till det stora steget :-)! Kram Martina

    2013-06-24 | 07:58:47
  • Carin (Elias mamma) säger:

    Hurra! Vad härligt!!
    Hoppas ni kunde fira ordentligt "fast" det var midsommar. Svaret på den första MR är faktiskt något helt magiskt, som manga utomstående har lite svårt att fatta. Det är svaret på att behandlingen har funkat, att all cancer är borta, att allt elände och besvär som fanns under behandlingen nu har försvunnit och att ALLT är OK.

    Kommer ihåg när vi firade vårt första MR-svar: Vi ringde alla de närmaste släktingarna, filmade, firade med prinsesstårta och champagne iklädda våra allra finaste kläder. Grannarna trodde vi var lite tokiga som firade så mycket en för dem helt vanlig tisdagseftermiddag, men för oss var det absolut ingen vanlig dag. Vi firade för att vi hade besegrat cancern!

    Carin

    2013-06-26 | 17:10:55

Kommentera inlägget här: