magnusn.blogg.se

CELLGIFT OCH STRÅLNING

Kategori: Allmänt

10:e jan, dag 44.  Idag var det kombinationsbehandling, antar att ”organisterna” har det ganska jobbigt med en sådan behandling. Det kan de gott ha.  Klockan ringde 05:30 kommer knappt ihåg hur jobbigt det var att gå upp vid den tiden.

Strålning Kl. 07:20 sedan upp på avd. 53, dagvården, för att få cellgift. Cellgiftet tog ca; 7 timmar. Det var en hel arbetsdag det. Kom hem vid 18.00.  Få se hur illa det blir nu när det bara är en endagskur, hoppas att det går över kvickt, det räcker så väl med att ha strålningen.

Det står 2-0 till mig nu mot klaustrofobin.  Trodde det skulle gå enklare idag, men det var samma som igår. Tar nog några gånger till innan den delen känns bättre. En kollega som var och lämnade blod kom upp och hälsade på en liten stund, alltid lika trevligt att få prata bort en stund och få höra lite hur det går på jobbet. Imorgon är det strålning Kl. 9:10 som gäller, det blir sovmorgon jämfört med idag.

Kommentarer

  • Stefan Gustavsson säger:

    Tjena Magnus! Har hört talas om din sjukdom och din blogg. Har tittat tillbaka i din blogg och tänker på dig och Hillevi. Du har alltid haft en jäkla go humor och nära till skratt. Hoppas du orkar så gott det går att bibehålla det. Kan säkert lindra en del. Strid tappert Magnus, tror på dig!!
    Varma hälsningar Stefan o Lena

    2013-01-10 | 20:48:41

Kommentera inlägget här: